SELEKCIONI TIM

Svaki učesnik AmChamps programa je pažljivo biran za izvrsnost. Naši konsultanti i selekcioni tim sastavljen od HR profesionalaca znaju da prepoznaju izuzetne ljude i identifikuju da li su njihova interesovanja, ličnost i dostupnost dobra preporuka učešće u AmChamps programu.

Upoznajte članove našeg selekcionog tima.

DANIJELA VASIĆ

DELHAIZE SERBIA

Danijela se trenutno nalazi na poziciji direktora za trening i razvoj zaposlenih u kompaniji Delhaize. Pre započinjanja karijere u ovoj kompaniji Danijela je radila kao menadžer za organizaciju i razvoj u kompaniji Delta Sport. Njene oblasti interesoavanja su razvoj i upravljanje ljudima, koučing i upravljanje promenama.

GORANA GOLUBOVIĆ

MK GROUP

Gorana je rođena 1984. godine u Beogradu. Poslednje tri godine ona upravlja HR odeljenjem MK Group holdinga. Njena profesionalna karijera otpočela je još tokom studija, kada je radila za kanadsku kompaniju za obuku “Eagle’s Flight”, a potom i za Assecco SEE. Pored toga, ona je prisustvovala brojnim domaćim i regionalnim konferencijama, a često učestvuje i na gostujućim predavanjima na fakultetima.

MARINA RAKIĆ

IBM

Marina Rakić je trenutno na poziciji HR partnera za jugoistočnu Evropu i centralnu i istočnu Evropu u okviru IBM. Posle više od sedam godina iskustva u ljudskim resursima, ona je preuzela poziciju regionalnog HR partnera gde radi na pružanju savetodavnih i konsultantskih usluga menadžerima, u oblasti ljudskih resursa. Marina je karijeru započela 2007. godine, kada je pristupila lokalnom HR timu u IBM.