ŠTA JE AMCHAMPS LETNJA ŠKOLA

AmChamps Letnja škola, podržana od strane Banca Intesa, je jednonedeljni intenzivni edukativni program Američke privredne komore u Srbiji (AmCham), koji studentima omogućava sticanje znanja i veština koje im mogu pomoći da vešto savladaju prve izazove u modernom poslovnom okruženju, kako u slučaju da se odluče za korporativnu karijeru, tako i ukoliko izaberu da pokrenu sopstveni posao.


Škola je nastala kao jedan od potprojekata AmChamps – Young Leaders in Change programa sa idejom da veći broj studenata dobije priliku da iz prve ruke čuje lična i profesionalna iskustva i savete uspešnih poslovnih ljudi, koji će kroz predavanja i radionice pokušati da prenesu svoja znanja i najbolje prakse polaznicima škole.
Ovo iskustvo kreirano je da učesnicima pomogne da razumeju sopstvene prednosti i nedostatke, kao i da im omogući proširenje mreže poslovnih kontakata.

KO SU UČESNICI

21 ambiciozan student završnih godina osnovnih studija ili master studija Univerziteta u Beogradu, starosti do 25 godina. Tražimo učesnike koji su posvećeni izgradnji svoje karijere, željni znanja i spremni na izazove i razvoj.KAKO TO RADIMO

Sa jedinstvenim izborom predavača, AmChamps letnja škola pruža učesnicima priliku da uče od uspešnih ljudi - direktora, menadžera i trenera iz Banke Intesa i AmCham kompanija članica, dok će ulogu mentora u toku pripreme projekata preuzeti predstavnik Univerziteta Sheffield.

Interaktivna predavanja i radionice na različite poslovne teme biće održane u prostorijama Banke Intesa i AmCham-a.

Na početku programa učesnici će biti podeljeni u sedam grupa od po troje, kako bi od samog početka jačali timski duh koji će im biti potreban za uspešnu pripremu zajedničkog projekta, na temu Unapređenje odnosa sa klijentima, koji bi mogao da se primeni @Banca Intesa, nakon čega će, na završnom događaju, predstaviti svoje radove. Najbolji trio direktno se kvalifikuje za učešće u narednoj generaciji AmChamps – Young Leaders in Change programa.

Poster možete preuzeti ovde.

Raspored predavanja i radionica možete preuzeti ovde.

*Potrebno je da učesnici programa budu prisutni na minimum 80% predavanja i radionica kako bi se kvalifikovali za drugu fazu programa - izradu zadatka i dobijanje sertifikata o uspešnom završetku programa.

KAKO POSTATI UČESNIK

PRIJAVE U TOKU!

Ako vam se AmChamps letnja škola čini zanimljivom i mislite da biste se dobro uklopili u koncept programa, ne propustite da se prijavite - pošaljite nam svoj CV i kratak video klip (do 3 minuta), u kome ćete se predstaviti i objasniti zašto ste baš vi idealni kandidati za program. Prijavu možete poslati putem mail-a na amchamps@amcham.rs do 15. avgusta 2017. godine.

Najbolji kandidati će biti pozvani na intervju.

DATUM : 01/06/2018

Kopaonik – jačanje timskog duha

Tradicionalni AmChamps team building održan je peti put za redom pod pokroviteljstvom MK Grupe, od 1. do 3. juna. Radni deo je počeo u Beogradu predavanjem predsednika MK Grupe, Miodraga Kostića i direktorke korporativnih komunikacija, Gorane Golubović Vuksanović. Ostatak vikenda bio je posvećen aktivnostima na Kopaoniku.

kliknite za više informacija

DATUM : 29/03/2018

Robotika i druge priče sa Kostom Jovanovićem

Polaznici AmChamps programa su u razgovoru sa laureatom AmCham Leader in Change HERO nagrade za 2018., Kostom Jovanovićem, docentom na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, saznali kako robotika može da unapredi naš svakodnevni život ali i čuli inspirativnu priču ovog mladog naučnika.

kliknite za više informacija

DATUM : 13/03/2018

Razvoj porodičnog biznisa i radionice

Polaznici AmChamps programa su u toku ovonedeljnog druženja u ICT Hub-u imali prilike da iz prve ruke čuju savete o razvoju porodičnog biznisa, kao i da savladaju veštine donošenja odluka u stresnim situacijama uz pomoć kreativnog pristupa i razmišljanja.

kliknite za više informacija