ŠTA JE AMCHAMPS LETNJA ŠKOLA

AmChamps Letnja škola, podržana od strane Banca Intesa, je jednonedeljni intenzivni edukativni program Američke privredne komore u Srbiji (AmCham), koji studentima omogućava sticanje znanja i veština koje im mogu pomoći da vešto savladaju prve izazove u modernom poslovnom okruženju, kako u slučaju da se odluče za korporativnu karijeru, tako i ukoliko izaberu da pokrenu sopstveni posao.


Škola je nastala kao jedan od potprojekata AmChamps – Young Leaders in Change programa sa idejom da veći broj studenata dobije priliku da iz prve ruke čuje lična i profesionalna iskustva i savete uspešnih poslovnih ljudi, koji će kroz predavanja i radionice pokušati da prenesu svoja znanja i najbolje prakse polaznicima škole.
Ovo iskustvo kreirano je da učesnicima pomogne da razumeju sopstvene prednosti i nedostatke, kao i da im omogući proširenje mreže poslovnih kontakata.

KO SU UČESNICI

21 ambiciozan student završnih godina osnovnih studija ili master studija Univerziteta u Beogradu, starosti do 25 godina. Tražimo učesnike koji su posvećeni izgradnji svoje karijere, željni znanja i spremni na izazove i razvoj.KAKO TO RADIMO

Sa jedinstvenim izborom predavača, AmChamps letnja škola pruža učesnicima priliku da uče od uspešnih ljudi - direktora, menadžera i trenera iz Banke Intesa i AmCham kompanija članica, dok će ulogu mentora u toku pripreme projekata preuzeti predstavnik Univerziteta Sheffield.

Interaktivna predavanja i radionice na različite poslovne teme biće održane u prostorijama Banke Intesa i AmCham-a.

Na početku programa učesnici će biti podeljeni u sedam grupa od po troje, kako bi od samog početka jačali timski duh koji će im biti potreban za uspešnu pripremu zajedničkog projekta, na temu Unapređenje odnosa sa klijentima, koji bi mogao da se primeni @Banca Intesa, nakon čega će, na završnom događaju, predstaviti svoje radove. Najbolji trio direktno se kvalifikuje za učešće u narednoj generaciji AmChamps – Young Leaders in Change programa.

Poster možete preuzeti ovde.

Raspored predavanja i radionica možete preuzeti ovde.

*Potrebno je da učesnici programa budu prisutni na minimum 80% predavanja i radionica kako bi se kvalifikovali za drugu fazu programa - izradu zadatka i dobijanje sertifikata o uspešnom završetku programa.

KAKO POSTATI UČESNIK

PRIJAVE U TOKU!

Ako vam se AmChamps letnja škola čini zanimljivom i mislite da biste se dobro uklopili u koncept programa, ne propustite da se prijavite - pošaljite nam svoj CV i kratak video klip (do 3 minuta), u kome ćete se predstaviti i objasniti zašto ste baš vi idealni kandidati za program. Prijavu možete poslati putem mail-a na amchamps@amcham.rs do 15. avgusta 2017. godine.

Najbolji kandidati će biti pozvani na intervju.

DATUM : 14/04/2016

Amchamps @ Telenor

Tokom posete kompaniji Telenor, polaznici AmChamps generacije 2016. saznali su kako posluje jedna od vodećih kompanija iz sektora informaciono komunikacionih tehnologija, upoznali su se čuvenom Telenorovom kolekcijom dela savremene srpske umetnosti i dobili informacije o programu stažiranja u Srbiji i globalnom programu odabira i razvoja budućih lidera.

kliknite za više informacija

DATUM : 09/03/2016

O korporativnim komunikacijama

U dvosatnom razgovoru sa AmChampsovcima iz generacije 2016., Andrea Brbaklić iz Erste banke i Gorana Golubović Vuksanović iz MK Grupe su davale odgovore na sva pitanja u vezi sa strateškim i operativnim pristupom za efikasne interne, eksterne, korporative i on-line komunikacije.

kliknite za više informacija