AMCHAMPS – MLADI LIDERI PROMENA

Program AmChamps - Mladi lideri promena osmišljen je 2014. godine, kao jedinstveni, godišnji, obrazovni program, sa ciljem jačanja liderskih potencijala mladih menadžera, promocije kompanija članica Američke privredne komore kao društveno odgovornih subjekata i izvora stručnih znanja na najvišem nivou, formiranja i razvoja objedinjenog „rezervoara“ zapošljavanja i talenata i popunjavanja praznine u obrazovnom sistemu u Srbiji povezivanjem poslovnog sektora sa akademskom zajednicom.

AMCHAMPS LETNJA ŠKOLA

AmChamps letnja škola je dvonedeljni edukativni program Američke privredne komore u Srbiji, koji studentima omogućava sticanje i razvijanje praktičnih znanja i veština neophodnih za rad u modernom poslovnom okruženju, uz stimulisanje kreativnog razmišljanja i jačanje samopouzdanja.

Program je namenjen studentima Univerziteta u Beogradu, starosti do 25 godina, koji se nalaze na poslednjoj godini osnovnih ili na postdiplomskim studijama, koji imaju jaku želju za dodatnim usavršavanjem i zapošljavanjem u privatnom sektoru.

Svojim jedinstvenim izborom predavača, letnja škola pruža studentima priliku da iz prve ruke dođu u dodir sa poslovnim okruženjem i dobiju važne savete od uspešnih mladih poslovnih ljudi - menadžera iz kompanija članica AmCham-a, koji su prethodno završili AmChamps program.

Za više informacija o AmChamps letnjoj školi 2017, sledite ovaj link.

AMCHAMPS @ UNIVERZITET U BEOGRADU

AmCham je posvećen pružanju podrške mladim ljudima na putu unapređenja njihovih poslovnih veština i razvoja profesionalnih mogućnosti. Zato pozivamo top menadžere iz naših kompanija članica da stupe u direktan kontakt sa studentima i podele sa njima savete i iskustva iz prve ruke o upravljanju kompleksnim organizacijama, promovisanju inovacija, kreativnosti, preduzetništvu, kao i uspostavljanju kulture liderstva.

Kreiran sa ciljem da premosti jaz između sve većeg interesovanja za godišnji program AmChamps - Mladi lideri promena i njegove ekskluzivnosti - AmChamps @ Univerzitet u Beogradu predstavlja način proširenja dometa ovog obrazovnog programa i pružanja profesionalnih smernica za značajan broj studenata sa Univerziteta u Beogradu.

AMCHAMPS ALUMNI KLUB

AmChamps Alumni klub predstavlja aktivnu zajednicu mladih lidera - mentora i mentee-a, koji su sastavni deo AmChamps projekta od njegovog pokretanja u 2014. godini. Osnovan je sa zadatkom da promoviše kontinuirani profesionalni razvoj, umrežavanje i društveno odgovorno angažovanje među bivšim učesnicima programa AmChamps - Mladi lideri promena.

Radeći blisko sa članovima AmCham Izvršnog tima, Alumni Upravni Odbor razvija i jača programe kojima se unapređuju međusobni odnosi Alumnista, ali i njihov angažman u samom AmChamps projektu.