MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 27/08/2018

Obuka o suzbijanju nelegalne trgovine putem interneta

U toku trodnevne obuke o suzbijanju nelegalne trgovine putem interneta, prisutni iz Poreske uprave, Poreske policije i Tržišne inspekcije imali su priliku da čuju korisne informacije od stručnjaka iz ove oblasti, Branka Stamenkovića, zamenika republičkog javnog tužioca i Dragana Jovanovića, zamenika načelnika Odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP-a.

kliknite za više informacija

DATUM : 14/06/2018

Da li govorite vizuelno?

AmCham grupa za marketing i komunikacije održala je novi susret na temu Da li govorite vizuelno? sa Nenadom Baćanovićem. Profesionalci iz oblasti komunkacija su imali prilike da se upoznaju sa naučnim podacima i marketinškom praksom koje stoje iza uspešnih kampanja

kliknite za više informacija

DATUM : 13/06/2018

Radni doručak sa Upravom carina

Na radnom doručku sa Upravom carina, održanom u organizaciji AmCham-a i USAID REG Projekta, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa delokrugom Nacionalnog koordinacionog tela za olakšanje trgovine, kao i sa sticanjem statusa Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS).

kliknite za više informacija

DATUM : 12/06/2018

Prodaja i distribucija live @NELT

Polaznici pete generacije imali su prilike da provedu ceo dan u kompaniji NELT-u i upoznaju se sa najnovijim trendovima u oblasti prodaje, distribucije i logistike, ali i korporativnim vrednostima na kojima počiva ova kompanija.

kliknite za više informacija

DATUM : 05/06/2018

Ravnopravno u lancu vrednosti

Konferencijom „Ravnopravno u lancu vrednosti“ započeta je realizacija zajedničkog projekta Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, Udruženja poslovnih žena Srbije (UPŽ), uz podršku AmCham-a i Saveta stranih investitora (FIC).

kliknite za više informacija

DATUM : 01/06/2018

Kopaonik – jačanje timskog duha

Tradicionalni AmChamps team building održan je peti put za redom pod pokroviteljstvom MK Grupe, od 1. do 3. juna. Radni deo je počeo u Beogradu predavanjem predsednika MK Grupe, Miodraga Kostića i direktorke korporativnih komunikacija, Gorane Golubović Vuksanović. Ostatak vikenda bio je posvećen aktivnostima na Kopaoniku.

kliknite za više informacija

DATUM : 31/05/2018

Perspektive žena u tehnologiji

Prema podacima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, čak 90 odsto devojčica u Srbiji u osnovnim školama pokazuje interesovanje da se na neki način bavi digitalnim tehnologijama, ali ta zainteresovanost opada tokom srednjeg obrazovanja, te ih zapravo samo 15 odsto završava u toj oblasti.

kliknite za više informacija

DATUM : 30/05/2018

Seminar o zaštiti podataka o ličnosti u radnim odnosima

Pomoćnica generalnog sekretara iz kancelarije Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Nevena Ružić, predstavila je AmCham članovima osnovne postulate usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti lica u vezi sa obradom podataka o ličnosti (GDPR - General Data Protection Regulation) u oblasti radnih odnosa.

kliknite za više informacija

DATUM : 17/05/2018

Sastanak AmCham Odbora za zdravstvo sa RFZO-om

Sastanak AmCham Odbora za zdravstvo sa predstavnicima RFZO-a održan je 17. maja 2018. godine, kao nastavak kontinuirane saradnje oko prioritetnih pitanja od interesa za kompanije članice AmCham-a, a kako bi se obezbedio brži pristup inovativnim terapijama za pacijente, nastavila praksa uspešnih javno-privatnih partnerstava u cilju omogućavanja pružanja zdravstvenih usluga i izvršila optimizacija procesa javnih nabavki.

kliknite za više informacija