MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 12/04/2018

Business Garden Spring Party

Projekat Business Garden, jedinstvena moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, predstavljen je članovima Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) na koktelu koji je upriličen u hotelu Metropol Palace.

kliknite za više informacija

DATUM : 29/03/2018

Robotika i druge priče sa Kostom Jovanovićem

Polaznici AmChamps programa su u razgovoru sa laureatom AmCham Leader in Change HERO nagrade za 2018., Kostom Jovanovićem, docentom na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, saznali kako robotika može da unapredi naš svakodnevni život ali i čuli inspirativnu priču ovog mladog naučnika.

kliknite za više informacija

DATUM : 13/03/2018

Razvoj porodičnog biznisa i radionice

Polaznici AmChamps programa su u toku ovonedeljnog druženja u ICT Hub-u imali prilike da iz prve ruke čuju savete o razvoju porodičnog biznisa, kao i da savladaju veštine donošenja odluka u stresnim situacijama uz pomoć kreativnog pristupa i razmišljanja.

kliknite za više informacija

DATUM : 20/12/2017

Održan poslednji sastanak AmCham Upravnog odbora u 2017. godini

Upravni odbor i Izvršna kancelarija AmCham-a održali su zajednički strateški sastanak u Domu Jevrema Grujića – Muzeju srpske istorije, umetnosti, diplomatije i avangarde. Na sastanku je podnet izveštaj o aktivnostima u 2017., a diskutovalo se o predloženim organizacionim planovima, daljim aktivnostima, smernicama i taktikama za 2018. godinu.

kliknite za više informacija