MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 04/10/2018

WineCham u Kraljevskoj vinariji

Šesti u nizu WineCham, u saradnji sa WineQ - centrom vinske kulture i Udruženjem vinara Šumadije, je ovoga puta održan u Kraljevskoj vinariji, a predstavnici AmCham kompanija članica i naši dragi gosti obišli su crkvu Svetog Đorđa na Oplencu, kuću kralja Petra, i uživali u izuzetnim vinima Šumadije i prigodnoj gozbi.

kliknite za više informacija

DATUM : 03/10/2018

Predstavljanje izmena i dopuna Zakona o porezima na imovinu

Prvi put posle četiri godine, nacrt izmena i dopuna poreskih propisa su bili otvoreni za javnu diskusiju sa poslovnim sektorom, a članice AmCham-a su imale priliku da u direktnom razgovoru sa pomoćnikom ministra finansija Draganom Demirovićem i članovima njegovog tima čuju obrazloženja izmena Zakona o porezima na imovinu, daju komentare i ukažu na probleme iz prakse.

kliknite za više informacija

DATUM : 27/09/2018

Okrugli sto o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju

Predstavnici članica AmCham-a imali su priliku da u toku izrade Nacrta diskutuju o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju koje se planiraju za usvajanje od strane Vlade do kraja 2018. godine. AmCham-ovi predstavnici aktivno učestvuju u izmenama i dopunama ovog Zakona a okrugli sto je poslužio da se članice u ranoj fazi definisanja izmena regulative upoznaju sa glavnim intencijama izmena i utiču na njihovu sadržinu.

kliknite za više informacija

DATUM : 27/08/2018

Obuka o suzbijanju nelegalne trgovine putem interneta

U toku trodnevne obuke o suzbijanju nelegalne trgovine putem interneta, prisutni iz Poreske uprave, Poreske policije i Tržišne inspekcije imali su priliku da čuju korisne informacije od stručnjaka iz ove oblasti, Branka Stamenkovića, zamenika republičkog javnog tužioca i Dragana Jovanovića, zamenika načelnika Odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP-a.

kliknite za više informacija

DATUM : 14/06/2018

Da li govorite vizuelno?

AmCham grupa za marketing i komunikacije održala je novi susret na temu Da li govorite vizuelno? sa Nenadom Baćanovićem. Profesionalci iz oblasti komunkacija su imali prilike da se upoznaju sa naučnim podacima i marketinškom praksom koje stoje iza uspešnih kampanja

kliknite za više informacija

DATUM : 13/06/2018

Radni doručak sa Upravom carina

Na radnom doručku sa Upravom carina, održanom u organizaciji AmCham-a i USAID REG Projekta, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa delokrugom Nacionalnog koordinacionog tela za olakšanje trgovine, kao i sa sticanjem statusa Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS).

kliknite za više informacija

DATUM : 12/06/2018

Prodaja i distribucija live @NELT

Polaznici pete generacije imali su prilike da provedu ceo dan u kompaniji NELT-u i upoznaju se sa najnovijim trendovima u oblasti prodaje, distribucije i logistike, ali i korporativnim vrednostima na kojima počiva ova kompanija.

kliknite za više informacija