MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 19/06/2019

Raiffeisen banka pozvala sve startap kompanije da uzmu učešće u „Elevator Lab Challenge“ projektu

Počele su prijave za drugi „Elevator Lab Challenge“, čiji je organizator Raiffeisen Bank International (RBI). Ove godine će akceleratorski program imati regionalni karakter i realizovaće ga Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, u potrazi za fintek startapima u ove tri zemlje, uključujući i Crnu Goru i Sloveniju.

kliknite za više informacija

DATUM : 12/06/2019

Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti izvršenja

Okrugli sto o sudskoj praksi u oblasti izvršenja predstavlja nastavak saradnje AmCham-a sa Ministarstvom pravde i predstavnicima pravosuđa u okviru serije diskusija o unapređenju pravosuđe, a na osnovu rezultata godišnjeg istraživanja AmCham-a o poverenju i zadovoljstvu investitora.

kliknite za više informacija

DATUM : 30/05/2019

Direct Media Akademija: Ljudi važniji od mašina u novoj eri komunikacija

Iako je četvrta industrijska revolucija donela uverenje da će tehnologije prevladati, fokus i dalje ostaje na ljudima, njihovim emocijama i vrednostima, dok tehnološka rešenja ubrzano menjaju svet - ali po meri čoveka. Ovo je poruka desete po redu Direct Media Akademije koja je u Madlenijanumu okupila više od 500 najuticajnih marketinških i medijskih eksperata iz regije.

kliknite za više informacija

DATUM : 30/05/2019

HResurs 2.0 - Izazovi menadžera u privatnom sektoru i državnoj upravi

Na drugom okupljanju HResurs 2.0 programa, učesnici programa i zaposleni na poslovima ljudskih resursa u državnoj upravi su prisustvovali panel diskusiji o Izazovima menadžera u privatnom sektoru i državnoj upravi. Moderator panela bila je Ivona Simić, savetnica predsednice Vlade RS, dok su u panel diskusiji učestvovali i Jelena Kralj, Pedersen & Partners, Dragica Bojanić, Trizma, Snežana Antonijević, iz Nacionalne akademije za javnu upravu, kao i Željko Brkić, iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

kliknite za više informacija