MI SMO VESTI

Trudimo se da postanemo istinski MEDIJSKI kanal za naše članove. Šta god da radimo u okviru naše platforme, isporučujemo informaciju o tome putem interneta, newslettera, video i foto galerija ili društvenih mreža. Ostanite u toku i filtrirajte vesti ispod.

I ne zaboravite da nas obavestite o vašim uspesima i dostignućima!

DATUM : 29/05/2019

Za privredu važno unapređenje vladavine prava i efikasnosti pravosuđa

„Godišnje istraživanje o poverenju i zadovoljstvu investitora, koje AmCham već šestu godinu za redom sprovodi među svojim članicama, pokazuje da se pravosuđe i vladavina prava nalaze na prvom mestu prioriteta za unapređenje poslovnog okruženja“, rekla je Jelena Pavlović, predsednica Američke privredne komore na poslovnom ručku sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

kliknite za više informacija

DATUM : 24/05/2019

Srđan Popov novi direktor kompanije Jadran

Novi direktor iza sebe ima blizu tri decenije iskustva kao rukovodilac, izvršni direktor, poslovni konsultant, mentor i projekt menadžer. Tokom karijere bavio se razvojem, restrukturiranjem i reorganizacijom poslovnih, proizvodnih i informacionih sistema i upravljanjem promenama.

kliknite za više informacija

DATUM : 14/05/2019

Eurobank – najaktivnija emisiona banka u Srbiji

Program za podsticanje trgovine (TFP) Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) nagradio je Eurobank kao najaktivniju emisionu banku u Srbiji petu godinu zaredom. Eurobank se u TFP program EBRD-a za podsticanje trgovine uključila 2011. godine i od tada podržava izvozno-uvozno poslovanje svojih klijenata.

kliknite za više informacija

DATUM : 13/05/2019

HResurs 2.0 – Moć povratne informacije

Prvo okupljanje HResurs 2.0 programa održalo se u prostorijama kompanije PriceWaterHouseCoopers (PWC) , na kojoj su Miro Smolović, lider PwC Akademije i Milica Zec, lider odeljenja za obuku i razvoj kompanije Sitel, održali radionicu na temu „Moć povratne informacije“.

kliknite za više informacija