Date: 25/07/2016

AmChamps Letnja škola powered by Banca Intesa

Od 22. avgusta 2016 AmCham organizuje intenzivni jednonedeljni edukativni program sa ciljem da studentima pruži dodatno znanje i veštine u savladavanju izazova modernog poslovnog okruženja.

AmChamps Letnja škola nastala je kao jedan od potprojekata AmChamps – Young Leaders in Change programa sa idejom da veći broj studenata dobije priliku da iz prve ruke čuje lična i profesionalna iskustva i savete uspešnih poslovnih ljudi, koji će kroz predavanja i radionice pokušati da prenesu svoja znanja polaznicima škole. Program je namenjen studentima Univerziteta u Beogradu, starosti do 25 godina, koji se nalaze na poslednjoj godini osnovnih ili na postdiplomskim studijama.

Ukupno 21 učesnik će od početka programa biti raspoređen u tročlane timove, radi uspešne pripreme za izradu finalnog zadatka. Nakon petodnevnog programa koji će obuhvatiti teme kao što su timski rad i razvoj ljudi, strategije i razvoj poslovanja, finansije i računovodstvo, marketing i prodaja, komunikacije, odnosi sa klijentima, prezentacione veštine i dr, za učesnike je predviđen i dvonedeljni period za pripremu njihovih startup projekata. Svoje projekte učesnici će predstaviti na na završnom događaju, a najbolji trio će se direktno kvalifikovati za učešće u narednoj generaciji AmChamps – Young Leaders in Change programa.

Za više informacija pratite link.
Za prijavni formular kliknite ovde.