Date: 19/09/2017

Proglašeni pobednici AmChamps letnje škole pod pokroviteljstvom Banca Intesa

Projekat polaznika AmChamps letnje škole “Skrati vreme u redu” proglašen najboljim u okviru ovogodišnjeg programa.

Polaznici AmChamps letnje škole pod pokroviteljstvom Banca Intesa na završnom događaju u Američkoj privrednoj komori predstavili su svoje projekte na temu „Unapređenje odnosa sa klijentima“. Projekat „Skrati vreme u redu“ dobio je najviše ocene žirija, a a članovi tima Milana Milanović, Danijela Filipović, Maja Cvetinov i Anja Riznić nagrađeni su plasmanom u naredni, peti ciklus programa AmChamps – Mladi lideri promena.

Zahvaljujući letnjoj školi, odabrani studenti Beogradskog univerziteta su bili u prilici da od najboljih mladih menadžera kompanija članica AmCham-a, predstavnika Banca Intesa i Univerziteta Sheffield saznaju više o trendovima u finansijskom sektoru, odnosima sa klijentima, ulozi PR-a i marketinga u bankarskom sektoru, komunikacijama, motivaciji, veštinama prodaje, kao i brojnim drugim temama, te tako ojačaju timski duh i steknu potrebna znanja za izradu finalnog projekta.

Ovogodišnji žiri, koji su činili Boris Vujičić, član Upravnog odbora AmCham-a, Nemanja Stanišić, direktor Odeljenja za upravljanje zadovoljstvom klijenata Banca Intesa, i Nikola Knežević, predstavnik Alumni Kluba Univerziteta Sheffield.

„Svojim projektima timovi su pokazali svoje sposobnosti, brzinu usvajanja novih ideja i lakoću primene stečenih znanja na konkretnom i veoma praktičnom zadatku. Njihov potencijal i njihova volja su ogromni, i zbog toga ih je, uspostavljanjem bliže saradnje akademskog sektora i privrede, moguće dodatno podsticati, omogućiti im da iskažu sva svoja umeća i postanu lideri srpske poslovne zajednice“, istakao je Boris Vujičić, član Upravnog odbora AmCham-a.

AmChamps letnja škola jedan je od potprojekata jedinstvenog edukativnog programa Američke privredne komore u Srbiji, koji studentima omogućava učenje i izgradnju interpersonalnih veština sa ciljem da ih osnaži i pomogne im da savladaju prve radne izazove u modernom poslovnom okruženju. Inicijativu već drugu godinu zaredom podržava Banca Intesa.