Date: 16/01/2019

Proglašeni pobednici AmChamps programa za 2018. godinu

Pobednice AmChamps programa za 2018. godinu su Ljubica Ralević, mentor iz SF1 group-a, zajedno sa svojim mentijem, Kristinom Rakulj, studentkinjom Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Generalni direktori kompanija u kojima su menadžeri mentori zaposleni, zadali su finalistima projektni zadatak. Finalisti su se, tokom prethodnih meseci, sastajali sa predstavnicima članova AmCham Upravnog odbora, u cilju razvijanja zadatka pod njihovim mentorstvom. Finalisti su dobili korisne smernice i savete, koje su im pomogle pri usavršavanju projektne prezentacije. Ovogodišnji žiri činili su predstavnici članova AmCham Upravnog odbora, Vladimir Čupić, iz Atlantic grupe, Nicolaas Houwert iz Hiltona, kao i Branko Mitrović, iz Telenora.

Svi finalisti AmChamps programa dobili su nagrade – Ljubica, kao najbolji mladi menadžer i najuspešniji mentor stipendiju za Executive MBA studije na Univerzitetu Sheffield, dok će Kristina kao najbolji student polaznik AmChamps-a dobiti stipendiju za pohađanje master studija na City College-u tog univerziteta u Solunu. Ostala dva finalna para nagrađena su polovinom stipendije za pomenute studijske programe.

Sponzori i partneri ovogodišnjeg AmChamps programa su MK Group, Coca-Cola Hellenic, Nelt, Univerzitet Šefild, GI Group, Nedeljnik, TeleGroup i PwC.