NAŠI TRENERI

Naši predavači i treneri su vodeći profesionalci koji jedinstvenom kombinacijom znanja, stručnosti i iskustva oblikuju samu budućnost poslovne zajednice.

Upoznajte AmChamps predavače i trenere, pročitajte njihovu kratku biografiju, saznajte koje su im oblasti interesovanja i koje savete bi dali našim mladim liderima promene.

IVONA SIMIĆ

I&F MCCANN GROUP

Ivona se nalazi na poziciji menadžera ljudskih resursa u I&F McCann grupi. Preko dvadeset godina je uključena u razvoj i konsalting u oblasti ljudskih resursa u Srbiji i regionu. Veći deo svoje karijere je provela kao menadžer za trening i razvoj zaposlenih u USAID konsultantskim kucama, bila je menadžer ljudskih resursa u multinacionalnoj kompaniji Würth i HR konsultant i saradnik u kompaniji OD&M Consulting Srbija.

MIROSLAV ŽIVKOVIĆ

METHODES - FRANKLIN COVEY

Miroslav se trenutno nalazi na poziciji Trening direktora u FranklinCovey kompaniji, gde već par godina vodi treninge iz oblasti razvoja liderstva, efektivnosti, produktivnosti, unapređenja prodaje i koučinga.  Miroslav ima iskustva i u vođenju poslovanja, gde je stekao znanje o međunarodnoj i domaćoj trgovini, strukturisanom finansiranju, upravljanju rizikom, domaćoj i inostranoj distribuciji i razvoju poslovanja.

EVA VELIMIROVIĆ

OD&M CONSULTING

Eva je po struci psiholog sa 12 godina iskustva u razvoju ljudi u okviru područja ljudskih resursa. Tokom svoje karijere je radila u nekoliko renomiranih kompanija iz različitih industrija - na poziciji menadžera ljudskih resursa, prvo u multinacionalnoj kompaniji Synovate, a potom u MK Group. Radila je kao predavač i vođa akademskog tima na britanskom fakultetu u Beogradu - London School of Commerce. Trenutno je član OD&M Consulting tima.

EDIN VELJOVIĆ

PwC

Edin je viši konsultant i predavač u okviru PwC Akademije iz oblasti Menadžerskih veština. Edin ima veliko iskustvo i u kreiranju programa obuka i držanju predavanja iz oblasti strategije poslovanja, strateškog upravljanja ljudskim resursima, marketing strategije i strategije društveno odgovornog poslovanja, preduzetništva, inovacija i veština za unapređenje lične efikasnosti.

JELENA NENADOVIĆ

DELHAIZE SRBIJA

Jelena radi u ljudskim resursima Delhaize Srbija na poziciji trenera i bavi se kreiranjem, izvođenjem i evaluacijom treninga. Prethodno je bila zaposlena u kompaniji Hochshule Wadenswill – Švajcarska (Menadžment) i dve godine je radila u prodaji na poziciji koordinator odeljenja (Maxi). Posebne oblasti interesovanja za razvoj kompanija su menadžment, planiranje i organizovanje, te praćenje tržišta i uticaja promena u svetu maloprodaje.

SONJA JOVANOVIĆ

ERNST & YOUNG

Sonja se pridružila kompaniji Ernst & Young Beograd 2008. godine, kao pomoćnik direktora za ljudske resurse. U toj ulozi, ona je odgovorna za razvoj HR strategije, korporativne HR programe, usaglašavanje sa statutarnim i regionalnim standardima, treninge razvoja liderstva i tima, izbor zaposlenih, budžetiranje, kao i za mnoge druge oblasti rada.