ZAJEDNO PREDVODIMO PROMENU


Naši partneri su pravi lideri u svojim industrijama, koji prepoznaju značaj edukacije nove generacije mladih profesionalaca.

PARTNERI PROGRAMA

Gi Group HR Solutions d.o.o. posluje u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga kao i u različitim oblastima srodnih usluga. Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti tržišta rada u mogućnosti je da ponudi sveobuhvatna rešenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.
Od 1930. godine Berlitz škola pruža najbolju uslugu u nastavi jezika i kulturološkog savetovanja svim starosnim grupama - od male dece do Fortune 500 rukovodilaca. Visoko obučeni instruktori će vam pomoći da otkrijete renomirani Berlitz metod, i omogućiti vam da brzo počnete da upotrebljavate nov jezik. Berlitz škole jezika imaju resurse da zadovolje potrebe preduzeća i organizacija svih veličina.
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata zvanično je osnovan 2006. godine pri Univerzitetu u Beogradu. Ključna uloga Centra je da pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju; da pomogne u sticanju radnog iskustva tokom studiranja i saznanja o svetu poslovanja, te da pripremi studenate za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.
Ministarstvo omladine i sporta je telo Vlade Republike Srbije zaduženo za regulaciju aktivnosti u oblasti sporta i razvoja mladih u Srbiji. 2008. godine, u okviru Ministarstva osnovan je Dositeja Fond za mlade talente. Fond je do danas stipendirao više od 1300 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na državnim univerzitetima u Srbiji.

EDUKATIVNI PARTNER

COTRUGLI Business School je član prestižne AACSB organizacije poslovnih škola. Tržišta na kojima COTRUGLI deluje su Makedonija, BiH, Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bugarska, a glavni centri škole su u Zagrebu i Beogradu. Okosnica ponude COTRUGLI Business School su MBA programi, koji predstavljaju svetski standard postdiplomske poslovne edukacije.

PARTNERI SPECIJALNIH DOGAĐAJA

Delta Holding i njegove članice bave se agrarnom proizvodnjom, proizvodnjom hrane, uvozom, zastupanjem inostranih kompanija, distribucijom robe široke potrošnje, prodajom automobila i razvojem nekretnina. Delta Holding je podeljen u 3 zasebne kompanije: Delta Agrar Group, Delta Real Estate Group i Delta Distributon. Delta Fondacija osnovana je 2007. godine sa ciljem da se integrišu trenutne i buduće humanitarne aktivnosti kompanije Delta Holding.
Telenor posluje u Srbiji od 2007. godine , nakon investicije od 1,513 milijardi evra i akvizicije Mobi 63, koja predstavlja jednu od najvećih stranih direktnih investicija u jugoistočnoj Evropi. Telenor nudi korisnicima u Srbiji širok spektar pripejd i postpejd telefonije i internet ponuda, koje omogućavaju klijentima fleksibilne, lake za korišćenje i potpuno prilagođene usluge.

TEAM BUILDING PARTNER

MK Group je holding kompanija u čijem sastavu se nalazi više od 35 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. U više desetina preduzeća MK Group na stalnim, honorarnim i sezonskim poslovima angažuje više od 4500 ljudi. Pored svojih osnovnih delatnosti poljoprivrede i industrije šećera, kompanija posluje i u oblasti mesne industrije i obnovljivih izvora energije, turizma i nekretnina.

MEDIJSKI PARTNER

Dnevni list Blic je deo kompanije “Ringier Axel Springer d.o.o.” vodeće izdavačke kuće u Srbiji, i izlazi od 16. septembra 1996. Danas je jedan od najčitanijih dnevnih listova u zemlji.