ZAJEDNO PREDVODIMO PROMENU


Naši partneri su pravi lideri u svojim industrijama, koji prepoznaju značaj edukacije nove generacije mladih profesionalaca.

PARTNERI PROGRAMA

Od 1930. godine Berlitz škola pruža najbolju uslugu u nastavi jezika i kulturološkog savetovanja svim starosnim grupama - od male dece do Fortune 500 rukovodilaca. Visoko obučeni instruktori će vam pomoći da otkrijete renomirani Berlitz metod, i omogućiti vam da brzo počnete da upotrebljavate nov jezik. Berlitz škole jezika imaju resurse da zadovolje potrebe preduzeća i organizacija svih veličina.
Coca-Cola HBC Srbija je jedna od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena je punionica Kompanije Coca-Cola. Kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman proizvoda za veliki broj potrošača u Srbiji, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata zvanično je osnovan 2006. godine pri Univerzitetu u Beogradu. Ključna uloga Centra je da pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju; da pomogne u sticanju radnog iskustva tokom studiranja i saznanja o svetu poslovanja, te da pripremi studenate za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.
Delhaize Group je međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije koji posluje u 11 zemalja, na tri kontinenta. Maxi je maloprodajni lanac prehrambenih proizvoda koji vodi računa o svojim potrošačima, prati svetske trendove i unosi novine u sve sektore poslovanja.
Gi Group HR Solutions d.o.o. posluje u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga kao i u različitim oblastima srodnih usluga. Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti tržišta rada u mogućnosti je da ponudi sveobuhvatna rešenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.
Hewlett-Packard je jedan od najvećih svetskih proizvođača kompjutera i jedna od najvećih tehnoloških kompanija sveta, koja ima podružnice u gotovo svakoj zemlji. HP razvija i proizvodi računare, memorije, mrežnu opremu, štampače, programsku podršku te pruža servis za tu paletu proizvoda. Svoje proizvode prodaje direktno potrošačima, malim, srednjim i velikim preduzećima preko svoje distribucijske mreže sačinjene od brojnih partnera.
Ministarstvo omladine i sporta je telo Vlade Republike Srbije zaduženo za regulaciju aktivnosti u oblasti sporta i razvoja mladih u Srbiji. 2008. godine, u okviru Ministarstva osnovan je Dositeja Fond za mlade talente. Fond je do danas stipendirao više od 1300 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na državnim univerzitetima u Srbiji.
Nelt pruža usluge u oblastima distribucije, logistike i marketinga. Sarađuje sa brojnim partnerima - velikim domaćim i međunarodnim kompanijama, distribuira proizvode poznatih svetskih kompanija kao što su: Proctor & Gamble, Kraft Foods, Vriglei i SSL. Kompanija takođe sarađuje sa svim nacionalnim i međunarodnim trgovinskim lancima, trgovcima na veliko, malim i velikim privatnim radnjama, kioscima, apotekama, parfimerijama, benzinskim pumpama itd. Preuzimanjem novosadske kompanije mesa Neoplanta, Nelt je ušao u industriju proizvodnje hrane .

EDUKATIVNI PARTNER

Univerzitet Sheffield je jedna od vhrunskih institucija u oblasti istaživanja, sa reputacijom svetski priznatog kvaliteta. Danas, sa skoro 24 000 studenata iz 124 zemlje, Univerzitet Sheffield je popularan izbor među akademskim kandidatima. Povezujući Veliku Britaniju sa jugoistočnom i istočnom Evropom, CIty koledž pruža studentima jedinstvenu priliku da studiraju i steknu vrhunsku Britansku diplomu Univerziteta Šefild u bliskom okruženju.

PARTNER SPECIJALNOG DOGAĐAJA

Telenor posluje u Srbiji od 2007. godine , nakon investicije od 1,513 milijardi evra i akvizicije Mobi 63, koja predstavlja jednu od najvećih stranih direktnih investicija u jugoistočnoj Evropi. Telenor nudi korisnicima u Srbiji širok spektar pripejd i postpejd telefonije i internet ponuda, koje omogućavaju klijentima fleksibilne, lake za korišćenje i potpuno prilagođene usluge.

TEAM BUILDING PARTNER

MK Group je holding kompanija u čijem sastavu se nalazi više od 35 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. U više desetina preduzeća MK Group na stalnim, honorarnim i sezonskim poslovima angažuje više od 4500 ljudi. Pored svojih osnovnih delatnosti poljoprivrede i industrije šećera, kompanija posluje i u oblasti mesne industrije i obnovljivih izvora energije, turizma i nekretnina.