ZAJEDNO PREDVODIMO PROMENU


Naši partneri su pravi lideri u svojim industrijama, koji prepoznaju značaj edukacije nove generacije mladih profesionalaca.

PARTNERI PROGRAMA

Coca-Cola HBC Srbijaje jedna od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena je punionica Kompanije Coca-Cola. Kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman proizvoda za veliki broj potrošača u Srbiji, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata zvanično je osnovan 2006. godine pri Univerzitetu u Beogradu. Ključna uloga Centra je da pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju; da pomogne u sticanju radnog iskustva tokom studiranja i saznanja o svetu poslovanja, te da pripremi studenate za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.
Gi Group HR Solutions d.o.o. posluje u oblasti privremenog i trajnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga kao i u različitim oblastima srodnih usluga. Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti tržišta rada u mogućnosti je da ponudi sveobuhvatna rešenja u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.
Ministarstvo omladine i sporta je telo Vlade Republike Srbije zaduženo za regulaciju aktivnosti u oblasti sporta i razvoja mladih u Srbiji. 2008. godine, u okviru Ministarstva osnovan je Dositeja Fond za mlade talente. Fond je do danas stipendirao više od 1300 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na državnim univerzitetima u Srbiji.
MK Group je holding kompanija u čijem sastavu se nalazi više od 35 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu. U više desetina preduzeća MK Group na stalnim, honorarnim i sezonskim poslovima angažuje više od 4500 ljudi. Pored svojih osnovnih delatnosti poljoprivrede i industrije šećera, kompanija posluje i u oblasti mesne industrije i obnovljivih izvora energije, turizma i nekretnina.
Nelt pruža usluge u oblastima distribucije, logistike i marketinga. Sarađuje sa brojnim partnerima - velikim domaćim i međunarodnim kompanijama, distribuira proizvode poznatih svetskih kompanija kao što su: Proctor & Gamble, Kraft Foods, Vriglei i SSL. Kompanija takođe sarađuje sa svim nacionalnim i međunarodnim trgovinskim lancima, trgovcima na veliko, malim i velikim privatnim radnjama, kioscima, apotekama, parfimerijama, benzinskim pumpama itd. Preuzimanjem novosadske kompanije mesa Neoplanta, Nelt je ušao u industriju proizvodnje hrane.
Nedeljnik je nedeljni magazin koji se publikuje u Beogradu od 2012. godine od strane netzavisne grupe novinara, koji su istovremeno osnivači magazina. Trenutni tiraž Nedeljnika je između 25000 i 30000 kopija, dok se prodaje oko 20000 kopija.Univerzitet Sheffield je jedna od vhrunskih institucija u oblasti istaživanja, sa reputacijom svetski priznatog kvaliteta. Danas, sa skoro 24 000 studenata iz 124 zemlje, Univerzitet Sheffield je popularan izbor među akademskim kandidatima. Povezujući Veliku Britaniju sa jugoistočnom i istočnom Evropom, CIty koledž pruža studentima jedinstvenu priliku da studiraju i steknu vrhunsku Britansku diplomu Univerziteta Šefild u bliskom okruženju.