NA PRAVOM STE MESTU

Učlanjenje u AmCham Srbija je odlična investicija!

Molimo vas da popunite aplikacioni formular za kompanije ili pojedince i da nam pošaljete vašu aplikaciju. Aplikaciju za članstvo mora da odobri Upravni odbor (molimo vas da pogledate AmCham kriterijume za članove). Onog trenutka kada podnesete aplikaciju za članstvo, mi ćemo vas tretirati kao deo AmCham zajednice i dodaćemo vas i vaše kolege na sve pozive za aktivnosti koje vas zanimaju. Kada Upravni odbor formalno odobri vašu aplikaciju za članstvo, postajete član sa potpunim pristupom svim jedinstvenim vrednostima koje AmCham platforma pruža.

Kategorije članstva u AmCham Srbija:

·Patronsko
·Korporativno

·Biznis
·
Individualno
·
Za nevladine organizacije

Kontaktirajte nas da saznate koja kategorija najbolje odgovara vašim potrebama I vašem biznis modelu!

Članstvo se automatski obnavlja 1. januara svake godine osim ukoliko se ne prekine pisanim putem pre kraja godine.

Kompanije svih veličina i porekla su dobrodošle da apliciraju za članstvo u AmChamu. Pogledajte našu trenutnu listu članova.

Pre nego pošaljete vašu aplikaciju za članstvo, molimo vas da pogledate AmCham Statut i the U.S. Chamber of Commerce Policy.

Investiraćemo vreme i napor da razumemo vaš biznis model i da pronađemo načine kako vaše članstvo može na najbolji način da doda vrednost vašem poslovanju. Informisaćemo vas o svim relevantnim mogućnostima za vašu kompaniju u skladu sa vašim potrebama i našom platformom.

Dobrodošli u najjaču poslovnu zajednicu u Srbiji – hvala na poverenju!

Moj zadatak je da obezbedim kompanijama članicama da dobiju maksimum za svoju članarinu. Kontaktirajte me ukoliko imate pitanja u vezi sa učlanjenjem u AmCham, mogućnostima i benefitima.

Tina Kostić – Menadžer za finansije i odnose sa članstvom

(+381 60) 04 94 679

kostic@amcham.rs