Date: 06/12/2018

CBS International dobitnik nagrada za najbolju konsultantsku kuću i najbolji prodajni tim

Dodeljena CIJ priznanja u oblasti nekretnina za 2018.

Na ovogodišnjoj svečanoj dodeli regionalnih CIJ nagrada (CIJ Awards Serbia & SEE 2018), CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, osvojila je dva priznanja - za najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Srbiji i za najbolji tim za prodaju stambenih projekata. Nagrade su ispred kompanije primili Goran Živković, direktor CBS International za Srbiju, i Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje.

Dodela CIJ nagrada ustanovljena je 2001. godine i jedina je manifestacija ovog tipa na nivou Jugoistočne Evrope koja nagrađuje najuspešnije u oblasti nekretnina, a u cilju selekcije najboljih konsultanata, investitora, projekata, finansijskih institucija, građevinskih firmi, kao ključnih igrača kako na globalnom i regionalnom nivou, tako i na tržištima pojedinačnih zemalja.

- Veliko je zadovoljstvo kada vas za najboljeg u svojoj oblasti izabere žiri koji čine neke od najvećih kompanija u regionu koje se bave nekretninama, a koje su u isto vreme naši klijenti, partneri, pa čak i konkurencija - rekao je Goran Živković, direktor CBS International.

CBS tim stručnjaka čini 75 profesionalaca, od kojih je 46 licenciranih brokera, sa portfoliom od preko 1.500 domaćih i internacionalnih klijenata i zastupnik je više od 30 ekskluzivnih projekata u svim segmentima tržišta nekretnina, među kojima su i neki od najvećih stambenih objekata poput Skyline, Central Gardena, Wellporta, Voždovih kapija, My Aviva.