Date: 31/01/2020

Philip Morris dobitnik priznanja Top Employer

Kompanija Philip Morris Srbija dobitnik je priznanja „Top Employer", čime je peti put uzastopno zauzela poziciju jednog od najboljih poslodavaca u Srbiji i svetu.

„Naša kompanija pravi veliki zaokret u transformaciji poslovanja. Imamo hrabru viziju budućnosti bez duvanskog dima, koju gradimo zajedno sa našim zaposlenima. U svim izazovima koji prate dugotrajne procese organizacione transformacije uspevali smo da zaposlenima konstantno omogućavamo lični i profesionalni razvoj, damo priliku da se upoznaju sa modelima dobre prakse na ostalim tržištima i šansu da u skladu sa potrebama svog rada iskoriste najbolje ideje“, istakla je Milica Jović, direktorka ljudskih resursa u kompaniji Philip Morris za jugoistočnu Evropu.

Priznanje "Top Employer" dodeljuje se već 28 godina, na svih pet kontinenata. Ovaj međunarodni sertifikat kompanije dobijaju zahvaljujući ispunjavanju strogih, visokih standarda u poslovanju koje doprinose razvoju kadrova i jasno ističu ljude u prvi plan, razvijajući na najbolji način njihove karijere kroz edukacije, planiranje, angažovanje, integraciju, ali i putem kompenzacija i beneficija.

U prethodnih 28 godina Top Employers Institut uručio je više od 1600 sertifikata u 119 zemalja sveta. Nosioci ovog prestižnog priznanja pozitivno utiču na živote više od 7 miliona zaposlenih širom sveta.