Date: 02/03/2020

Mastercard organizovao humanitarnu ski trku na Kopaoniku

Organizovana humanitarna ski trka pod pokroviteljstvom kompanije Mastercard povodom otvaranja Kopaonik Biznis Foruma.

Ovogodišnji Kopaonik Biznis Forum počeo je humanitarnom ski trkom u organizaciji kompanije Mastercard i Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka za izgradnju nove, do sada najveće NURDOR roditeljske kuće. U trci su učestovali partneri, predstavnici finansijskog sektora, kao i svi oni koji su želeli da daju svoj doprinos, a za svakog prijavljenog učesnika kompanija Mastercard je izdvojila novčani iznos i ukupno donirala 5000 evra NURDOR-u.

,,Osnova našeg poslovanja je pružanje neprocenjivih iskustva korisnicima ali i podsticanje ljudi  da preduzmu promene od kojih će njihova zajednica imati koristi. Želimo da inspirišemo ljude da daju svoj doprinos ostvarenju jednog velikog cilja od nacionalnog značaja, a Kopaonik Biznis Forum predstavlja jedinstvenu priliku da i poslovnoj zajednici ukažemo na nacionalni značaj izgradnje nove roditeljske kuće  i da ih uključimo u nešto neprocenjivo“,  izjavila je Jelena Ristić, direktor kompanije Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine i dodala: „Sklapanje javno privatnih partnerstva jedan je od načina na koji možemo da unapredimo naše poslovanje ali i uslove okruženja u kojem živimo i radimo. Transformacija našeg biznisa ogleda se u našoj premisi da radimo dobro čineći dobro, a to je upravo borba za NURDOR roditeljsku kuću i hrabre superheroje.“

Trku je svojim učešćem podržao veliki broj takmičara, među kojima su se našli i predstavnici članica AmCham-a iz kompanija VIP Mobile i Erste banke. Dobroj atmosferi na trkačkoj stazi doprineli su Aleksandar Stojanović, poznati komentator, kao i Nemanja Tadić, srpski paraolimpijac.