Date: 05/07/2021

AmChamps 2020 - Svečana dodela diploma

Učesnicima sedme generacije AmChamps programa svečano su uručene diplome za pohađanje programa. Ove godine je u redovnom delu programa učestvovalo 26 mentorskih parova - mladih menadžera iz AmCham kompanija članica, u ulozi mentora i studenata, kao mentija.

„Drago nam je da posle više od godinu dana online druženja možemo da vas pozdravimo i uživo i iz prve ruke čujemo od vas impresije o programu i u kojoj meri su predavanja, treninzi, grupni zadaci i posete AmCham kompanijama, ali i druženje sa članicama doprinele vašem ličnom i profesionalnom razvoju. Sedma generacija AmChampsovaca biće upamćena kao online generacija, izjavila je Tina Kostić, AmCham menadžer za finansije i odnose sa kompanijama i ko-rukovodilac AmChamps programa.

Milica Samardžić, AmCham menadžer za regulatorne poslove i edukaciju i ko-rukovodilac programa, naglasila je da je ovogodišnji AmChamps program dao novo - online svetlo na važnu ulogu mentorstva i zahvalila je partnerima, predavačima i rukovodiocima radionica koji su podržali program.